Nye gryder giver dig fuld kontrol og mere smag

0
287
1

Det har aldrig været nemmere at lave sund og lækker mad end med den helt nye grydeserie Vario Cuisine fra WMF, der har integreret termometer i glaslåget. Perfekt til dig der er vild med at spise grøntsager med bid i og veltilberedt fisk.

En af de helt store megatrends i øjeblikket er at spise mere grønt. Og der er al mulig grund til at tro, at det ikke bare er en forbigående tendens, for grøntsager er ikke blot sunde og nærende, de belaster også klimaet meget mindre end kød. Så det er en win-win-situation at skifte nogle af sine kødvaner ud med nye, grønne alternativer.

Det er dog ikke alle, der er lige vante med at tilberede de mange forskellige grøntsager, der efterhånden fylder supermarkedernes hylder og Aarstidernes kasser. For hvor længe skal broccoli egentlig have for ikke at ende som en bunke slatne buketter? Og hvordan er det lige man tilbereder asparges?

Det rigtige grej gør det nemmere
For at gøre det hele lidt nemmere i køkkenet, har det tyske mærke WMF lanceret den helt nye serie Vario Cuisine, der består af en række gryder i et enkelt og funktionelt design.

Det nyskabende element ligger primært i glaslåget, der er forsynet med en tætsluttende silikoneliste og et integreret termometer. På den måde kan du nemt holde øje med tilberedningen af dine råvarer og justere undervejs, så dine råvare beholder smag og struktur.

“Når grøntsager tilberedes skånsomt ved højst 80 grader, bevarer du bedre vitaminer og mineraler. Maden smager af mere og har en bedre tekstur. Vi tror på, at jo mere man ved om sine råvarer og tilberedningsprocessen, des sjovere og nemmere bliver det at lave sund og lækker mad.

Med Vario Cuisine får man en hjælpende hånd i hverdagen, når man gerne vil lave sprøde grøntsager, som hele familien har lyst til at sætte tænderne i”, forklarer Brand Activation Manager for WMF i Norden, Kamilla Kolding.

Patenteret og robust stål
WMF er et tysk kvalitetsmærke, der siden 1853 har været indbegrebet af godt designet køkkengrej. En af hemmelighederne er det patenterede og robuste Cromargan®, der er en særlig form for rustfrit stål, der indeholder en god portion krom.

Det gør det ikke blot særdeles slidstærkt – det er både ridsefrit og syrefast – det sikrer også et vedvarende smukt og skinnende udseende, selv efter årevis med hverdagsbrug og opvaskemaskine.

Det betyder også, at alle dele af Vario Cuisine kan anvendes på alle typer varmekilde, inklusiv induktion. Alle gryderne kan desuden stables, og alt undtagen termometeret kan gå direkte i opvaskemaskinen. Og har du i forvejen nogle gryder eller pander fra WMF, så matcher de nye låg også til dem (med samme diameter).

Se mere og find nærmeste forhandler på www.wmf.com