Nye farver i RAW

0
241

aida’s populære stentøjsserie RAW er netop blevet lanceret i farverne Midnight Blue og Metallic Brown. Miks og match delene sammen med den eksisterende Northern Green, og dæk et personligt og elegant bord.

RAW kollektionerne er skabt i samarbejde med danske livsstilsekspert, skuespiller og tv-vært Christiane Schaumburg-Müller.

De fleste af os elsker at byde gæster hjem til mad og snak, og så skal bordet selvfølgelig dækkes pænt – men ikke for pænt, det må også gerne være lidt råt og have lidt kant og personlighed. Og til dét formål er aida’s RAW-univers perfekt.

RAW er en alsidig og tidløs kollektion af lækre ting til bordet og køkkenet, og især stelserien i stentøj er blevet populær med sit unikke udtryk og moderne funktionalitet.

Nye, lækre farver
Sidste år kom den grønne udgave Northern Green, og for nyligt blev den suppleret af farverne Metallic Brown og Midnight Blue. Metallic Brown er inspireret af guldsmedens funklende krop mod sommersøens dybe vandspejl. Den dybe, brune farve skaber en fin kontrast til den glitrende guldglasur.

Du kan dække et funklende bord alene med Metallic Brown, men du kan også med fordel kombinere det med farverne fra Northern Green og Midnight Blue.

Midnight Blue er inspireret af nordlysets blå og grønne toner, der danser på himlen. Den mystiske midnatsblå er generelt en dominerende farve overalt i både mode og indretning i øjeblikket, og når du kombinerer den med den varme Metallic Brown og den intense Northern Green, får du et smukt og personligt resultat.

Hemmeligheden ligger i glasuren
Det karakteristiske ved RAW-stellet er, at det er håndlavet og forsynet med en ridsefri glasur med en dyb struktur og tekstur, der giver stellet et meget sanseligt udtryk. Glasuren består nemlig ikke af en homogen, fast farve, men varierer i farve og tekstur på grund af den kemiske proces, der opstår, når stentøjet brændes i ovnen.

Her udvikler glasuren sig forskelligt fra del til del, og derfor varierer stellet i farvemætning, krystallisering og lagdeling. Det er en teknik, der er højt værdsat af keramikere, for de mange variationer gør hvert eneste stykke unikt og giver stellet det håndlavede fingeraftryk.

Skandinavisk udtryk
Stentøjsserierne i RAW tæller forskellige varianter af både krus, tallerkener og skåle, og der støder hele tiden nye elementer til. Stentøjet er dobbeltbrændt og produceret af de bedste materialer, delvist presset og delvist støbt, hvilket gør det både let og stærkt, selv om det er relativt tyndt. Det betyder, at det kan holde til både ovnen, mikroovnen, fryseren og opvaskemaskinen.

RAW er skabt i samarbejde med skuespillerinde, livsstilsekspert og modeikon Christiane Schaumburg-Müller, der er kendt for sit skarpe blik for design, interiør og mode. Hele RAW-universet er typisk skandinavisk i sit udtryk, og udover de omtalte serier af stentøj, finder du også elementer af bl.a. teaktræ, kork, genbrugslæder og glas.

Se mere på

www.aida.dk