Jaguar ure til enhver lejlighed

0
301
Jaguar Executive Diver Quartz Limited Edition Denmark 2019 43,5 mm (forhandles kun i Danmark) (ref. J876/1). Pris 7.998 kr.

Det schweiziske urmærke Jaguar har i mere end 80 år været garant for sporty armbåndsure af høj kvalitet til attraktive priser. Her får du 5 forskellige nyheder, hvoraf den ene er en limited edition, der kun forhandles i Danmark.

Hvis man ikke vidste bedre, kunne man nemt forledes til at tro, at urmærket Jaguar er et spin off af det klassiske, britiske bilmærke af samme navn. Men sådan er det ikke – langt fra, faktisk. Selvom begge virksomheder dyrker kombinationen af det sporty og det elegante, så er det schweiziske urmærke helt sit eget og har en lang historie bag sig.

Faktisk kunne Jaguar i 2018 fejre 80 års fødselsdag, for det hele startede i 1938, da den schweiziske urmager Peter Haas grundlagde sin virksomhed. Han lagde i sine kollektioner vægt på omhyggelighed og præcision, og designet var især inspireret af den elegance og styrke, som kendetegner kattedyret af samme navn – og på dén måde trækker han selvfølgelig på de samme associationer, som bilmærket.

Alt laves inhouse
Efter at have skabt solide og elegante ure i årtier, blev Jaguar i 1989 opkøbt af den internationale Festina Group, der kort efter påbegyndte en revitalisering af mærket, så det i dag fokuserer på et kraftfuldt og sporty udtryk, der har været med til at forynge målgruppen.

I dag står Jaguar for en høj grad af Swiss Made kvalitet til meget attraktive priser – du får ganske enkelt rigtig meget ur for pengene. Som en del af Festina Group er man nemlig i stand til at fremstille alle delene af urene inden for egne rækker. Selv urværkerne produceres på fabrikken i Schweiz – både quartzværker og mekaniske værker.

Nye, robuste dykkerure
Der bliver konstant udviklet nye ure, og et af de store nybrud kom i 2017, da man lancerede Executive Diver kollektionen, hvor der blev skruet lidt op for kvaliteten, uden at priserne fulgte med opad.

Kollektionen er kendetegnet ved gedigne quartzværker, robuste stålkasse, skruekrone, safirglas og en vandtæthed på 20 ATM., så du sagtens kan svømme med det under alle tænkelige forhold. Der findes modeller med og uden kronograf, og så er der en stribe fine farver at vælge imellem. Priserne starter ved 2.998 kr., hvilket placerer urene i et attraktivt segment, hvor de fleste kan være med.

Sætter du pris på at have et unikt ur, skal du kigge efter de special editions, der jævnligt kommer på markedet i begrænsede eksemplarer. For nyligt landede eksempelvis modellen Jaguar Executive Diver (ref. J876/1), som kun forhandles i Danmark og blot er fremstillet i 100 eksemplarer.

Se mere og læs også om alle de andre
herre- og damekollektioner på

www.jaguarure.dk