Bredt udvalg i Ole Lynggaard smykker

0
354
Bredt udvalg i Ole Lynggaard smykker

Hvor går man hen, når man både vil kigge på luksusure og dansk smykkehåndværk af højeste kvalitet? Prøv shoppingcentret Fields, hvor Bonells Smykker & Ure har specialiseret sig i bl.a. Ole Lynggaard og Georg Jensen samt urmærker som Grand Seiko, TAG Heuer og Oris.

Rico Streander er ud af en guldsmedefamilie, og hans far arbejder stadig i butikkens værksted.

Det er måske ikke alle, der forventer at finde en eksklusiv smykke- og urforretning i et shoppingcenter, men Bonells Smykker & Ure i Fields er nok også lidt en undtagelse. 

Her fører man nemlig et stort udvalg af nogle af de allerbedste mærker i begge kategorier. Og der er ingen sikkerhedssluser – dørene er altid åbne, så nysgerrige kan gå ind og lade sig inspirere af de glimtende montrer. 

“Vi har alt det en traditionel smykkeforretning har, men derudover har vi nogle exceptionelle smykker og ure. Vi har smykker fra Ole Lynggaard og guldure i lejet omkring 300.000 kr., men vi har altså også sølvsmykker til de unge til 300 kr. – og vi gør en dyd ud af at behandle alle kunder ens, uanset budget og præferencer”, forklarer indehaver Rico Streander. 

Kan fremstille unikasmykker
Butikken har været med lige fra starten, da Fields åbnede som københavnernes eksklusive shoppingcenter i 2004. Dengang havde Bonells 100 m2, men de er siden blevet udvidet til 150 m2, og stille og roligt er sortimentet også vokset. På smykkesiden finder du bl.a. Dulong, Nuran, Mads Z, Georg Jensen og ikke mindst et stort og alsidigt udvalg af Ole Lynggaard. Derudover kan man også lave unikasmykker ud fra kundernes ønsker. 

“Man kan få lige, hvad man vil, og rigtig mange ønsker at genbruge deres arvesmykker og få et nyt smykke ud af dem. Vi reparerer også smykker, for de ældre arvesmykker er ofte af så høj kvalitet, at de nemt kan få nyt liv. Desuden laver vi mange ringe fra bunden af – på det seneste også mange herreringe”, siger Rico Streander, der er ud af en vaskeægte guldsmedefamilie, hvor begge forældre er guldsmede. 

For hele familien
Bonells fører desuden et bredt udvalg af modesmykker i sølv og forgyldt fra mærker som Pernille Corydon og Maanesten, der især henvender sig til et yngre publikum. “Vi lytter meget til kunderne, og de unge piger og kvinder vil gerne have noget i området fra 250 – 1.000 kr. Vi vil gerne kunne servicere hele familien, og vi laver fx også rigtig mange huller i ørerne. Ofte er det et ungt menneskes første rigtige besøg i en guldsmedeforretning, når de skal have huller i ørerne, så vi sørger for at give dem en god oplevelse”.  

Masser af luksusure
Hvis du er urinteresseret, er der masser at kigge på hos Bonells. Du finder bl.a. de schweiziske luksusmærker Longines, Jaguar, Oris, U-boat, Perrelet samt ikke mindst TAG Heuer, som er repræsenteret med det største udvalg her i landet. Desuden er Bonells en af blot tre danske forhandlere af Grand Seiko – og fører også et udvalg af traditionelle Seiko ure. Endelig kan du også finde mere tilgængelige mærker som Skagen, Vejrhøj og Inex. 

“Vi har vores egen urmager ansat, så vi kan yde fuld service på mekaniske ure med undtagelse af Grand Seiko. Og fordelen ved at købe sit ur her i stedet for på nettet er, at vi bl.a. gratis afkorter lænken, skifter batteriet i et quartz-ur – og forlænger garantien”, siger Rico Streander. 

Se mere på

www.bonells.dk