Varieret og velsmagende frokost fra Meyers

Meyers Frokostkøkken har mere end 15 års erfaring med frokostordninger til virksomheder og føjer med konceptet ‘Dagens Ret’ nu endnu et velsmagende produkt til familien af forskellige frokostløsninger.

Vi siger med et smil, at når vi står for frokosten, så skal den være arbejdsdagens højdepunkt for dem, der sætter sig til bords

Det er frokosttid, og maven knurrer. Nu er spørgsmålet om, det skal være en kedelig, hengemt madpakke eller et inspirerende og sundt måltid, der lander på tallerkenen.
Meyers er ikke bare et kendt brand takket være kokken Claus Meyer, men har i mere end 15 år leveret velsmagende løsninger til firmaer i hovedstadsområdet med fokus på varieret, lækker og bæredygtig frokost med en økologisk profil.

Frokostløsninger servereret med et højt ambitionsniveau, forklarer gastronomisk udviklingschef hos Meyers, Sanne Holden Venlov.

”Vi siger med et smil, at når vi står for frokosten, så skal den være arbejdsdagens højdepunkt for dem, der sætter sig til bords.”


Den tilgang til madlavning stiller store krav til Meyers dygtige kokke, når de skal sammensætte dagens menu. Derfor henter Meyers Frokostkøkken inspiration fra hele verden med et bevidst lokalt tilsnit.

”Vi følger årstiderne og bruger sæsonens råvarer. Vi gør, hvad vi kan for at bruge så lokale produkter som muligt, det betyder blandt andet at al den fisk, vi bruger er dansk, og hele den tanke går igen som en rød tråd i vores madlavning og ideer, men vi er ikke fanatiske. Derfor lader vi os inspirere af madkulturer fra hele verden,” siger Sanne Holden Venlov og tilføjer:

”Vi holder fast i vores stærke danske og nordiske fokus, men vores udsyn stopper ikke ved den nærmeste landegrænse, og når vi lader os inspirere af alverdens køkkener, så kan vi tilbyde kunderne en inspirerende frokost.

Meyers frokostordninger

Den Klassiske: 

Sæsonnær mad lavet fra bunden af lokale råvarer. Genkendelighed, variation og økologi er er nøgleord, og når der er kød på menuen, står dyrevelfærden øverst på dagsordenen.

Den Grønne:

100% vegetarisk frokostordning med inspiration fra verdenskøkkenet, hvor der arbejdes med sensorik, grundsmage og et skarpt fokus på umami, så man ikke kommer til at savne kødet.

Dagens Ret:

Det nye koncept samler trådene. Bogstavelig talt. Det klassiske tag-selv-bord skæres ned til én sammenhængende oplevelse, hvor alle dele spiller sammen på tallerkenen.

Læs mere på Meyers.dk/frokost

Intet spild
Klima og økologi sætter dagsordenen i det moderne samfund, og det gælder også hos Meyers. Her tilstræbes dyderne fra tidligere tiders ’mormorkøkken.’ Ikke for sit rigelige brug af smør og andre fedtarter, men derimod for tidligere generationers flid og dygtighed, når det kommer til at bruge alt og ikke smide ud.

Intet går til spilde, og det, der ikke kan serveres, ryger gennem Meyers tre store ’grøntsagskværne’ og ender som tørret grøntsags-granulat og derefter som biobrændsel.

”Det er vigtigt for os at følge den bæredygtige tanke helt til dørs. Vi ved, at mange danskere gerne vil spise grønt og måske tilmed mere grønt end, de gør nu,” siger Sanne Holden Venlov og uddyber:

”Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kan give frokosten det grønne løft, fordi vi tænker grønt først, og derefter kødet. Vi er ikke bange for at bryde med tanken om kød som frokostens primære element. Kødet er der, men der er økologiske og bæredygtige tanker bag, og kødet har ikke nødvendigvis hovedrollen. Det kan lige så vel være det grønne,” forklarer hun.


Let om hjerte og mave
At det grønne fokus er Meyers Frokostkøkkens røde tråd, det er der flere grunde til. En af grundene handler om at være en aktiv samarbejdspartner og bidrage til kundernes effektivitet og arbejdsglæde.

”Hvor mange har ikke prøvet at gå tilbage til arbejdet, hvor kroppen føler sig træt efter en tung og måske fed frokost, og kort tid efter går man på jagt efter kage og sukker. Vi vil gerne sikre, at vores kunder får en frokost, der gør kroppen mæt og let til mode og på den måde bidrager til en bedre arbejdsdag og sundere medarbejdere,” siger Sanne Holden Venlov.

Meyers Frokostkøkken tilbyder tre forskellige frokostløsninger, hvor de to er buffet-modeller: Den Grønne og Den Klassiske. Og Meyers Frokostkøkken har netop lanceret en tredje løsning med Dagens Ret, hvor alle på arbejdspladsen samles om det samme skarpe og velsmagende måltid. Alle løsninger er fleksible og kan sammensættes efter kundens ønske. Det aftales i samarbejde med kunden, og Meyers kan servicere firmaer fra 12 og op til mange hundrede ansatte.

Meyers hviler ikke på laurbærrene, og der arbejdes dagligt på at skrue yderligere op for både bæredygtighed og økologi.

”Vi har bronzemærket i økologi, men vi skal gerne i nær fremtid have sølvmærket. Vi stiller store krav til os selv, og det skal kunderne gerne kunne smage, når de med høje forventninger spiser vores frokost,” slutter Sanne Holden Venlov.

Lad Meyers tage opvasken

Meyers Frokostkøkken kan også tilbyde en løsning inklusiv personale, der varetager arbejdet omkring den daglige frokost. Vedkommende sørger for modtagelse og opsætning af maden på lækker vis, skiltning og anretning, samt at ”tage skraldet” i form af oprydning og opvask. Ved evt. sygdom og ferie sørger Meyers for en vikar.

Læs mere på

Meyers.dk/frokost