Mercedes klar til nye eventyr

Mercedes-Benz GLE 400 d 4MATIC, AMG-Line, selenitgrau, designo Leder Nappa, magmagrau/schwarz;Kraftstoffverbrauch kombiniert: 7,5-7,0 l/100 km; CO2-Emissionen kombiniert: 199-184 g/km* Mercedes-Benz GLE 400 d 4MATIC, AMG-Line, selenite grey, designo nappa leather magma grey/black;combined fuel consumption: 7.5–7.0 l/100 km; combined CO2 emissions: 199–184 g/km*

Den spritnye Mercedes-Benz GLE SUV er blevet større, stærkere og meget mere intelligent.
Der er dømt ren køreglæde for dem, hvis du vælger at investere i den potente 4-hjulstrækker.

Den nye Mercedes-Benz GLE SUV er meget mere end en bil. Den er en livsstil. Et statement. Den er masser af power og træk på alle fire hjul, så du ubesværet kan bevæge dig overalt, lige fra storbyjunglen til skovvejene.

Og dette forår kommer den i en helt ny version, der er så markant ændret i både motorrummet, karossen og teknologien, at den 7 år gamle model reelt set er blevet genfødt.

“Det er en bil til dem, der vil have noget helt særligt, som naboen ikke har. Karossen i den nye model er blevet længere og bredere og fremstår meget harmonisk. Dermed er der også blevet plads til 7 sæder. Samtidig er den mere moderne i udtrykket, og så får man ikke mindst al vores nyeste teknologi, hvilket bl.a. indbefatter to 12,3’’ store, integrerede infotainment-skærme med det nye MBUX-stemmestyring. Så kan man fx bede sin Mercedes om at skrue op for varmen eller rulle vinduet ned”, siger Johnny Bruun-Pedersen, der er salgschef for nye biler hos Mercedes-Benz CPH, der med tre butikker i Ishøj, Søborg og Hørsholm er hovedstadsområdets forhandler af Mercedes-Benz.

Den nye Mercedes-Benz GLE SUV er blevet både bredere og længere. Priserne starter ved 979.998 kr.

Fleksibel 4-hjulstrækker
Under motorhjelmen på den nye GLE er der mulighed for at vælge tre forskellige dieselmotorer og en enkelt benzinmotor, alt efter behov og præferencer.

Historisk set er Mercedes stærke på diesel, og den nye model tilbyder bl.a. den velkendte V6 dieselmotor GLE350d med 272HK og en nyudviklet 4-cylindret motor GLE300d med 245HK, der er yderst effektiv og en pæn portion billigere.

Benzinvarianten yder hele 367 HK og nyder desuden godt af Mercedes’ EQ-boost teknologi, hvor en elektrisk turbo kan give dig et ekstra skub, når du har brug for det.

Det er en bil til dem, der vil have noget helt særligt

Som standard kommer GLE med en masse smarte features, bl.a. Ambiente belysning, hvor du kan vælge mellem 64 forskellige farver, så du kan sætte dit eget præg på kabinen. Men der er nu også god grund til at kigge pakkerne med ekstraudstyr igennem, for her finder du bl.a. Fører-assistent pakken, som tager bilen et skridt tættere på helt autonom kørsel.

“Vi har generelt gjort det lettere at tilvælge ekstraudstyr med en række simple pakkeløsninger. Er man til det lidt sporty udtryk, kan vores AMG-pakke fx være en god løsning. Det kan også være, man vil forkæle sig selv med en Premium-pakke, hvor der bl.a. er mulighed for trådløs opladning samt 360 grader kamera for højere grad af convenience”, siger Johnny Bruun-Pedersen.

Book en prøvekørsel
Den nye GLE er netop landet i Mercedes-Benz CPH’s butikker, så hvis du har lyst til at teste dens køreegenskaber, kan du booke tid til prøvekørsel via hjemmesiden.

“Vi har mange faste kunder i SUV-segmentet, og vi ved, at mange glæder sig til at se bilen med egne øjne. Vi stræber altid efter at gøre det bedste for vores kunder – vi er først tilfredse når vores kunder er meget tilfredse”, forklarer Johnny Bruun-Pedersen.

Se mere og book en prøvekørsel på
www.mercedesbenzcph.dk

Interiøret har også fået et mere strømlinet udseende
– ikke mindst i kraft af den store infotainment-skærm.