Bevar det gode smil hos GladTand

God tandhygiejne er vigtigt livet igennem – ikke blot for selvtilliden, men også for at holde sygdomme fra døren. Hos GladTand på Frederiksberg er der fokus på skånsom og helhedsorienteret behandling af tænderne, og patienten er i centrum.

Et besøg hos tandlægen skal være en god oplevelse, og der skal være fokus på det faglige.

“Hos os er god patientservice en hjertesag. Derfor har vi Danmarks mest udvidede åbningstider for en privat tandklinik, fx har vi åbent 7-20 i hverdagene, og i weekenden fra 8-15. Vi er der, når patienterne har brug for det – ikke omvendt,” siger klinikejer og tandlæge Kathrine Kjær, og uddyber:

“Jeg plejer at sige, at vi behandler alle, som vi ville behandle vores egen familie. Patienten er i fokus, og vi forsøger at gøre det så behageligt og empatisk som muligt at gå til tandlæge.”

Fagligt dygtige tandlæger
Sammensætningen af de mange tandspecialister hos GladTand understøtter ønsket om at give en helhedsorienteret behandling, fx har klinikken en af Danmarks dygtigste paradentosetandlæger med en doktorgrad.

“Vi gør også meget ud af at efteruddanne vores tandlæger, så de fagligt er godt klædt på med de nyeste metoder og dermed den bedste behandling; alt sammen til gavn for vores patienter, så de får en god oplevelse og den bedste behandling,” forklarer Kathrine Kjær.

Næsten smertefri bedøvelse
Som en af de få klinikker i Danmark er de traditionelle sprøjter med bedøvelse erstattet med The Wand – en ny type bedøvelse der er elektronisk styret. Det betyder, at bedøvelsen kun lægges omkring tanden, så hele kæben ikke virker følelsesløs bagefter; og mange oplever faktisk slet ikke ubehag eller føler angst, når de bliver bedøvet med The Wand.

Hjælp til at overvinde tandlægeskrækken
Omkring 40 procent af alle danskere lider af en eller anden form for tandlægeskræk, og for 10 procent er det så slemt, at det er en fobi.

“Tandlægeskræk er meget udbredt. Vi håndterer det dagligt, og der er bestemt ingen grund til at være skamfuld over det. Det samme gælder, hvis man ikke har været til tandlægen i mange år. Det skal man ikke skamme sig over. Hos os dømmer vi ikke, vi er der for at hjælpe. Vi er gode til at gøre det at gå til tandlægen til en god og positiv oplevelse også for dem, som er bange,” fortæller Kathrine Kjær.

Fokus på at bevare tænderne
Hos GladTand er der altid fokus på den bedste og mest skånsomme behandling, som sikrer, at patienten kan bevare sine sunde tænder mange år frem.

“Det er vores overbevisning, at jo mere man kan bevare af den sunde tand jo bedre. Derfor vurderer vi altid nøje, om at vi skal finde kronerne og boret frem, og vi gør det ofte kun, når det det er strengt nødvendigt. Der er mange lige så gode og langt mere skånsomme løsninger, fx onlays. Så kom forbi klinikken på Godthåbsvej på Frederiksberg og få en vurdering,” fortæller Kathrine Kjær.

Behandling med et ”onlay” i stedet for en krone bevarer mere af tanden. Samtidig mindskes risikoen for rodbehandling betragteligt med et onlay.

Læs meget mere om, hvordan et tandlægebesøg ikke behøver at være en dårlig oplevelse på

www.gladtand.dk 

Du kan også kontakte klinikken og
booke en tid på 38 34 24 21.