Alle hjemmets rum kan indrettes med J-Line

J-Line er et stort interiørbrand i oprindelseslandet Belgien, men ganske nyt i Danmark. Med 10.000 forskellige produkter om året at vælge imellem kan butikkerne skabe deres helt eget sortiment.

Man kan indrette  hele sit hjem med J-Line. Møbler, brugskunst, tekstiler, service og meget andet er siden 1978 blevet designet med udgangspunkt i den aktuelle og internationale trend. 

Det er et meget trendbaseret mærke, og det betyder selvfølgelig, at de butikker, der forhandler det, har mulighed for hele tiden at skifte udtryk, så kunderne får en ny oplevelse, hver gang de kommer forbi

”Vi kendte ikke mærket, da vi for halvandet år stødte på det, og det har aldrig tidligere været repræsenteret i Danmark, så vi var – og er – virkelig begejstrede for denne enestående mulighed for at lancere et virkelig stærkt bud på et brand, der passer ind alle steder,” fortæller Sarah Boye Udesen fra Columbine, der nu forhandler det belgiske mærke. 

10.000 produkter om året
J-Line er ikke mindst kendt for et meget stort udvalg af produkter, op til 10.000 forskellige om året, hvoraf halvdelen skiftes helt ud hver sæson. 

”Det er et meget trendbaseret mærke,  og det betyder selvfølgelig, at de butikker, der forhandler det, har mulighed for hele tiden at skifte udtryk, så kunderne får en ny oplevelse, hver gang de kommer forbi.”

Hvert år sendes en forårs- og en efterårskollektion på gaden, som er baseret på 18-20 temaer. Disse kan være etnisk, industrielt eller Ibiza-inspireret for blot at nævne nogle få.  

”Alle stilarter er repræsenteret fra klassisk til moderne, fra vintage til industriel, så man kan altid finde noget, man kan lide – og man kan indrette alle hjemmets rum med J-Line, selv køkken og terrasse.”

Boligtendensen 2019 handler om at skabe rum til afslapning og hygge.

To generationer arbejder sammen
Sarah Boye Udesen har blandt andet vist J-Line på Formland og udvælger generelt de varer, hun mener passer til det danske marked, men hele kollektionen kan købes via Columbine. 

”Dermed har de enkelte butikker rig mulighed for at have deres helt eget udvalg,” understreger hun, der driver virksomhed sammen med sin mor, Helle Udesen, der grundlagde virksomheden for 17 år siden. 

Columbine forhandler udover J-Line også det hollandske mærke Present Time, der laver ure og lamper. 

Se mere på www.columbine.dk

Sarah Boye Udesen udvælger med omhu de varer, hun mener passer til det danske marked, men hele kollektionen kan købes via Columbine.